Категорії
Новини

Дизайнерський одяг від українських виробників

Жіночий брендовий одяг завжди користувався популярністю серед модниць. Проте, найчастіше колекції іменитих дизайнерів мають надто високу вартість, більшу частину якої покупці платять за ім’я бренду.

Раніше вважалося, що в українських компаніях не шиють якісних виробів. Але вже багато років дизайнери України доводять, що це далеко не так – жіночий одяг українських виробників зустрічається в гардеробах зірок першої величини по всьому світу. І це абсолютно заслужене визнання.

Чим приваблює брендовий одяг для жінок?

Давайте подумаємо, чому ж багато жінок, які ретельно стежать за модою, так цінують одяг від брендів:

  • спосіб самовираження – бренди часто пропонують унікальні, незвичайні та ексклюзивні моделі;
  • можна бути впевненим у придбанні актуальної та модної речі – дизайнери завжди йдуть у ногу з часом, а іноді й випереджають його;
  • приголомшлива якість матеріалів та пошиття – бренди, що піклуються про свою репутацію, виробляють якісні вироби з відмінних тканин та з надійною фурнітурою;
  • сучасні бренди пропонують як нестандартне вбрання, так і широкий асортимент базових речей, які можна комбінувати практично з будь-яким гардеробом;
  • продумані моделі добре сідають по будь-якій фігурі, допомагаючи приховати недоліки та підкреслити переваги жінки.

Як бачимо, купуючи жіночий брендовий одяг, ми отримуємо вироби з точним кроєм, якісним пошиттям, рівними швами. Тканини не вицвітають і не линяють, не розтягуються в процесі носіння довгий час. Бренди витрачають багато часу на опрацювання чітких лекал та викрійок, щоб створити ідеальний продукт для своїх клієнтів. Саме тому одяг від дизайнерів приголомшливо виглядає на будь-якій фігурі.

Бренд Krisstel для сучасної жінки

Компанія була створена у 2007 році Світланою Шелефост та стала майданчиком для створення та реалізації жіночого одягу українських виробників. При розробці колекцій дизайнери керуються європейськими стандартами якості, що дає змогу пошити моделі для будь-якого типу фігури.

Переваги жіночого брендового одягу від Krisstel:

  • ідеально вивірені лекала та викрійки – виріб ідеально сяде по фігурі;
  • якісні італійські тканини виглядають дорого та приємні на дотик;
  • фурнітура від перевірених виробників;
  • унікальні речі, які допоможуть створити незвичайний та стильний образ;
  • приємні знижки на колекції клієнток.

Придбати жіночий одяг від українських виробників Krisstel можна не лише на сайті компанії та офлайн-магазинах. Моделі постійно представляються на модних ярмарках та різних івентах.

Одяг від брендів, який можна замовити на наших майданчиках, дозволить створити образ сучасної українки – сильної, стильної, красивої, вільної та впевненої у собі. Створіть найяскравіші вбрання разом із Krisstel!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи